Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Blijmaakservice
Blijmaakservice

"Elk mens heeft liefde, aandacht en blijdschap nodig. Het maakt daarbij voor mij niet uit wie je bent of hoe je in het leven staat” Aan het woord is Liesbeth van der Hoeven, initiatiefneemster van de Blijmaakservice.  

Liesbeth is 39 jaar en woont in Ridderkerk. Zij is getrouwd en moeder van twee jongens. Toen ze vroeger in de thuiszorg werkte, merkte ze al hoe mensen uitkeken naar haar komst: "Ik zag regelmatig eenzaamheid en verdriet. Het was mooi om te merken dat door een arm om de schouder of een goed gesprek, mensen direct blijer werden.”

Met haar Blijmaakservice richt Liesbeth zich niet alleen op ouderen, maar op iedereen die gelukkiger door het leven wil gaan. Zij vindt ook altijd in elk mens het mooie element. Liesbeth: "Voor mij bestaan vervelende mensen niet. Iedereen heeft liefde, aandacht en blijdschap nodig. Leeftijd, geslacht, afkomst, inkomensniveau, opleiding, religie, geaardheid of de lichamelijke of geestelijke toestand spelen voor mij geen rol.” 

Via de Blijmaakservice biedt Liesbeth veel verschillende soorten diensten aan. Zij ontlast mantelzorgers of ouders die zorgen hebben om het welzijn van hun kind. Liesbeth legt uit: "Eén van mijn cliënten is iemand met een lichte vorm van autisme. Ik maak uitstapjes met hem, omdat hij daar begeleiding bij nodig heeft.” Een andere cliënt maakt zij blij met piano spelen. Verder schrijft zij momenteel een levensloopboek voor een cliënt. Haar taalgevoel is namelijk uitstekend. Andere voorbeelden van haar diensten zijn iemand ergens naartoe rijden, samen muziek luisteren, boodschappen doen, koken, de natuur in of een ontspannende nek-, hoofd- of schoudermassage.

Wie nieuwsgierig geworden is, kan een kijkje nemen op www.blijmaakservice.nl of bellen naar 06-33824863. De Blijmaakservice kan ook cadeau gegeven worden. Voor mensen in grote financiële nood, bijvoorbeeld mensen die op straat leven, is de Blijmaakservice gratis.

Met uw BuurtPas ontvangt u op uw eerste factuur €10,- korting.


Persoonlijke begeleiding voor iedereen
« Terug naar de zoekresultaten