Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Haarverlies
Haarverlies
LiVage Haarwerken Rotterdam, locatie Ikazia Ziekenhuis, is gespecialiseerd in oplossingen bij haarverlies en hoofdhuidproblemen. 

Heeft u last van haarverlies, dunner wordend haar maar ook ongemakken als schilfers, snel vet haar of psoriasis dan is een bezoek aan de kapper vaak niet zo zorgeloos. Livage legt u uit  en laat u zien wat voor u de mogelijkheden zijn tot herstel en/ of camouflage met behulp van haarvezeltjes, haarstukken of haarwerken. 

Maak met uw BuurtPas een kosteloze afspraak (normaal €15,-) in onze praktijk in het Ikazia Ziekenhuis. Om privacy te garanderen werken wij alleen op afspraak. Dit kan bij u aan huis (vraag naar de voorwaarden) of bij ons in de praktijk in het Ikazia Ziekenhuis. Een afspraak maken gaat eenvoudig via onze website www.livagerotterdam.nl of bel naar 06 24 15 32 41.
Livage Haarwerken komt bij u aan huis in Rotterdam, Barendrecht, Lansingerland en Capelle a/d IJssel.

LiVage Haarwerken Rotterdam
Praktijk: Ikazia Ziekenhuis Rotterdam,
Kamer 17 Kapsalon
Montessoriweg 1
3083 AN Rotterdam

Medisch Centrum De Stelle
Stelle 12 G (Begane grond, bij huidtherapie Stelle)
3191 KE Hoogvliet- Rotterdam

06 24153241 (7 dagen per week bereikbaar)
088 166 2828


Gratis afspraak
« Terug naar de zoekresultaten