Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Zorgverzekering Zilveren Kruis
Zorgverzekering Zilveren Kruis

Profiteer van korting en gratis pakket: Extra Aanvullend Thuiszorg 
BuurtPas heeft voor haar leden afspraken gemaakt met Zilveren Kruis over een collectieve zorgverzekering. Daarmee profiteert u van 5% korting op uw basisverzekering en 10% korting op uw aanvullende verzekeringen. Bovendien krijgt u bij het afsluiten van een aanvullende verzekering, een gratis pakket; Extra Aanvullend Thuiszorg. Met daarin een veiligheidsgesprek door een thuiszorginstelling, in het kader van langer thuis wonen bij gezondheidsrisico’s. En extra vergoedingen, bijvoorbeeld voor het opvolgen van personenalarmeringen en het volgen van preventieve gezondheidscursussen bij uw thuiszorgorganisatie.

Basis Plus Module dekt onverwachte zorg
Om te voorkomen dat u hoge kosten uit eigen zak moet betalen, kent Zilveren de Basis Plus Module. Deze slimme uitbreiding maakt uw basisverzekering net iets completer. Met de Basis Plus Module bent u verzekerd voor onverwacht hoge kosten. Bijvoorbeeld: Een vergoeding voor tandartskosten na een ongeval en een vergoeding voor hulp aan huis na een ziekenhuisopname.

Voordelen op een rij:
5% korting op Basis en 10% korting op Aanvullend
Ruime keuze in zorgverleners vanaf Basis Zeker 
Extra Aanvullend Thuiszorg
Maak uw basisverzekering compleet met de Basis Plus Module 
Regel veel zaken online met Mijn Zilveren Kruis

Bereken uw premie en sluit af 
U bepaalt welke verzekering het beste bij u past en daarmee ook hoeveel premie u betaalt. Op www.zk.nl/buurtpas berekent u eenvoudig uw premie. U vindt daar ook alle informatie over de vergoedingen. Of bel naar (071) 751 00 25.

Tip: Bent u al verzekerd bij Zilveren Kruis maar niet via BuurtPas? U kunt direct gebruik maken van de collectiviteitskorting.


Collectieve zorgverzekering
« Terug naar de zoekresultaten