Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
15% korting op scootmobiel & 20% korting op rollator
15% korting op scootmobiel & 20% korting op rollator
Heeft u gezondheidsproblemen en/of wordt u steeds minder mobiel? Krijg uw bewegingsvrijheid terug met een scootmobiel of rollator. Een rollator helpt u bij het lopen, bijvoorbeeld als u minder goed ter been bent. Een scootmobiel is een vervoersmiddel dat rijdt op elektriciteit en wordt gebruikt door ouderen, mindervaliden of mensen met een mobiliteitsbeperking. Zo zijn er opvouwbare scootmobielen, 4-wiel scootmobielen, 3-wiel scootmobielen en scootmobielfietsen.

In de Vegro zorgwinkel aan de Peppelweg en Groenendaal in Rotterdam kunt u verschillende modellen scootmobielen en rollators uitproberen, om te ontdekken welke het beste bij u past.

Van maandag 10 mei t/m woensdag 30 juni krijgt u in de Vegro zorgwinkel 15% korting op alle scootmobielen en 20% korting op alle rollators.

Verhoog uw veiligheid en comfort
« Terug naar de zoekresultaten