Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Trompenburg Tuinen & Arboretum
Trompenburg Tuinen & Arboretum
Voor vele Rotterdammers een nog onbekend plekje maar voor de liefhebbers het mooiste stukje groen van Rotterdam. Trompenburg Tuinen & Arboretum is een prachtig aangelegde plantentuin met een grote collectie bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen. De tuin ligt aan de rand van het Rotterdamse centrum in de wijk Kralingen en is een ware schatkamer voor plantenkenners en een verwennerij voor wandelaars op zoek naar rust in de drukke stad.
 
Ieder seizoen is weer anders en daardoor ook in de herfst en winter absoluut de moeite waard. Wel goed aankleden natuurlijk! Een bezoekje aan het theehuis voor verse koffie of thee (met een heerlijk stukje taart erbij) mag natuurlijk niet ontbreken. Ook kunt u een bezoek brengen aan de cactuskas, een kijkje nemen bij de vinken in de volière, rustig turen naar de zwijgzame schildpadden in de vijver of in stilte genieten van een boek op een bankje onder de boom. Voor speciale evenementen en wandelingen kunt u in een bezoek brengen aan de website: www.trompenburg.nl

50% BuurtPas korting op entree Trompenburg Tuinen en Arboretum
« Terug naar de zoekresultaten