Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Activiteiten in uw buurt
Activiteiten in uw buurt

BuurtPas werkt samen met een aantal welzijns- en vrijwilligersorganisaties. Deze organisaties zijn opgezet vanuit welzijn en de gemeenten en werken deels samen met vrijwilligers. Diensten en activiteiten zijn hierdoor voordeliger of soms zelfs gratis. BuurtPas werkt momenteel samen met de welzijnsorganisaties DOCK en Gro-up/buurtwerkU vindt op onze site de agenda's van de verschillende activiteiten van wijken onder de nieuwssite.

Gro-up/buurtwerk staat voor vinden, verbinden en versterken van buurtbewoners. Vanuit verschillende locaties (in de Huizen van de Wijk) zijn er centrale plekken voor ontmoeting, meedoen, ontwikkelen en ondersteunen. En er worden cursussen, ontmoetingen en bijeenkomsten georganiseerd (wijkmaaltijden, taalcursus, sportprogramma en vrijwilligerswerk of gezellige en creatieve activiteiten). Bewoners kunnen hieraan deelnemen of zelf organiseren. Ook hulp aan huis behoort tot de mogelijkheden. Kijkt u op www.buurtwerk.nl of belt u naar (010) 455 37 99. 


DOCK staat voor het verbinden van buurtbewoners met "de kracht van wij Samen”. DOCK heeft  hiervoor verschillende locaties in de wijk ( www.dock.nl ). DOCK staat voor het benutten van talenten en mogelijkheden en biedt cursussen, ontmoetingen en bijeenkomsten aan, maar ook hulp aan huis door vrijwilligers. Belt u voor meer informatie naar 
(088) 855 50 09.Activiteiten in uw Buurt!
« Terug naar de zoekresultaten