Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Activiteiten in uw buurt
Activiteiten in uw buurt

BuurtPas werkt samen met een aantal welzijns- en vrijwilligersorganisaties. Deze organisaties zijn opgezet vanuit welzijn en de gemeente, en werken deels samen met vrijwilligers. Diensten en activiteiten zijn hierdoor voordeliger of soms zelfs gratis. BuurtPas werkt momenteel samen met de welzijnsorganisaties Buurtwerk.NL en Dock. U vindt op onze site de agenda's van de verschillende activiteiten van wijken onder de nieuwssite.

Buurtwerk.NL staat voor vinden, verbinden en versterken van buurtbewoners. Zij hebben hiervoor verschillende locaties (in de Huizen van de Wijk). Een centrale plek voor ontmoeting, meedoen, ontwikkelen en ondersteunen. Buurtwerk.NL biedt cursussen, ontmoetingen en bijeenkomsten aan, maar ook hulp aan huis door vrijwilligers.  Bewoners kunnen aan diverse activiteiten en diensten deelnemen maar ook zelf organiseren. Denk hierbij aan een wijkmaaltijd, taalcursus, gezellige, creatieve, ontspannende activiteiten, sportprogramma of vrijwilligerswerk. Meer informatie vindt u op https://www.buurtwerk.nl of bel naar (010) 455 37 99.

DOCK staat net als Buurtwerk.NL voor het verbinden van buurtbewoners met "de kracht van wij Samen”. Dock heeft  hiervoor verschillende locaties in de wijk (zie https://www.dock.nl). DOCK staat voor het benutten van talenten en mogelijkheden en biedt cursussen, ontmoetingen en bijeenkomsten aan, maar ook hulp aan huis door vrijwilligers. Belt u voor meer informatie naar (088) 855 50 09.

Helaas is het aanbod door de omstandigheden omtrent het coronavirus aangepast en een stuk minder uitgebreid dan voorheen. Maar gelukkig is het nog steeds mogelijk om activiteiten te ondernemen bij het Huis van de Wijk in het Lage Land (Prins Alexander). Kijk hier voor het aanbod en meer informatie: https://www.buurtpas.nl/nieuws/huis-van-de-wijk-lage-land/99.


Activiteiten in uw Buurt!
« Terug naar de zoekresultaten