Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Activiteiten in uw Buurt
Activiteiten in uw Buurt

BuurtPas werkt samen met een aantal welzijn en vrijwilligersorganisaties. Deze stichtingen en organisaties zijn opgezet vanuit welzijn en de gemeente en werken voor een groot deel samen met vrijwilligers. Zij kunnen daarom tegen aantrekkelijke tarieven diensten en activiteiten bieden. Op dit moment werkt BuurtPas samen met DOCK en Buurtwerk. In elke wijk is het aanbod verschillend. U vind op onze site de agenda's van de verschillende activiteiten van wijken onder de nieuwssite.

DOCK staat voor het verbinden van buurtbewoners. Zij hebben hiervoor verschillende locaties in de wijk die u op haar site kunt vinden: https://www.dock.nlZo kunt u denken aan cursussen, ontmoetingen en bijeenkomsten, maar ook hulp aan huis door vrijwilligers. Voor informatie kunt u ook bellen naar 088- 8 555009.

BuurtWerk staat voor "Het Huis van de Wijk". Elke Rotterdamse wijk heeft een Huis van de Wijk. Dit is een centrale plek voor ontmoeting, meedoen, ontwikkelen en ondersteunen. Voor bewoners, sociaal ondernemers, professionals en wijkpartijen. Bewoners kunnen aan diverse activiteiten en diensten deelnemen maar ook zelf organiseren. Denk hierbij aan een wijkmaaltijd, taalcursus, sportprogramma, talentenworkshop of het klus- en tuinteam. Kijk op https://www.buurtwerk.nl of bel naar 010-455 37 99.

 Voor activiteiten in:

- Prins Alexander kijk op https://www.buurtpas.nl/nieuws/activiteitenoverzicht-huis-van-de-wijk-alexander/

- Hillegersberg- Schiebroek, het Huis van de Wijk kijk op https://www.buurtpas.nl/nieuws/activiteiten-in-schiebroek/'

- Lage Land, kijk op https://www.buurtpas.nl/nieuws/week-van-de-mantelzorg/Activiteiten in uw Buurt!
« Terug naar de zoekresultaten