Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Activiteiten in uw buurt
Activiteiten in uw buurt

BuurtPas werkt samen met een aantal welzijns- en vrijwilligersorganisaties. Deze organisaties zijn opgezet vanuit welzijn en de gemeente, en werken deels samen met vrijwilligers. Diensten en activiteiten zijn hierdoor voordeliger of soms zelfs gratis. BuurtPas werkt momenteel samen met de welzijnsorganisaties Buurtwerk.NL en Dock. U vindt op onze site de agenda's van de verschillende activiteiten van wijken onder de nieuwssite.

Buurtwerk.NL staat voor vinden, verbinden en versterken van buurtbewoners. Dat doen zij niet alleen maar samen met bewoners die zich op allerlei manieren inzetten. Sommige doen dat wekelijks; anderen incidenteel. Met elkaar ondersteunen we bewoners die dat nodig hebben zodat iedereen mee kan blijven doen. Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van schulden & financiën, het gebruik van computer of telefoon, gezonder ouder worden, boodschappenservice, mantelzorg, het vinden van een maatje, beginnen geheugenproblematiek enz. enz. Bent u op zoek naar een leuke activiteit om aan deel te nemen of gewoon ’s even een praatje te maken met iemand? Neem gerust contact met ons op! U vindt ons het Huis van de Wijk. En lukt het niet om langs te komen, dan komen we bij u langs! Meer info op: www.buurtwerk.nl of (010) 455 37 99 (vraag naar het Huis van de Wijk in uw buurt).


DOCK staat net als Buurtwerk.NL voor het verbinden van buurtbewoners met "de kracht van wij Samen”. Dock heeft  hiervoor verschillende locaties in de wijk (zie https://www.dock.nl). DOCK staat voor het benutten van talenten en mogelijkheden en biedt cursussen, ontmoetingen en bijeenkomsten aan, maar ook hulp aan huis door vrijwilligers. Belt u voor meer informatie naar (088) 855 50 09.

Helaas is het aanbod door de omstandigheden omtrent het coronavirus aangepast en een stuk minder uitgebreid dan voorheen. Maar gelukkig is het nog steeds mogelijk om activiteiten te ondernemen bij het Huis van de Wijk in het Lage Land (Prins Alexander). Kijk hier voor het aanbod en meer informatie: https://www.buurtpas.nl/nieuws/huis-van-de-wijk-lage-land/99.


Activiteiten in uw Buurt!
« Terug naar de zoekresultaten