Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
André Rieu Euroscoop Schiedam
André Rieu Euroscoop Schiedam
André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is één van de populairste artiesten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat elk jaar plaatsvindt, is één van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. Vorig jaar leidde dat in verschillende landen tot nieuwe verkooprecords.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt.

Te zien op 28 juli om 19.00 uur en 29 juli om 15.00 uur. 

André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastheer tijdens deze presentatie van André Rieu's concert in Maastricht is niemand anders dan André van Duin, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt.

Reserveer je tickets en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer – exclusief in de bioscoop.


André Rieu's Maastricht Concert
« Terug naar de zoekresultaten