Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Audicien aan huis
Audicien aan huis
Oogvoororen.nl is opgericht met als doel meer transparantie naar de hoorbranche te brengen en de regierol in handen van u als klant te leggen. Op onze website, www.oogvoororen.nl, zijn alle prijzen en specificaties van alle A-merk hoortoestellen te vinden.

Als één van de weinige audiciensbedrijven biedt Oogvoororen.nl keuze uit bijna 700 A-merk hoortoestellen, de grootste keuze van Nederland. Zo is er altijd een geschikt hoortoestel voor u te kiezen. We werken samen met alle zorgverzekeraars en wanneer u een hoortoestel heeft gekozen dan geldt er altijd een vrijblijvende proefperiode van zestig dagen.

Oogvoororen.nl is specialist in hoorzorg aan huis. De audiciens die bij u aan huis komen beschikken over dezelfde meet- en aanpasapparatuur als de vestigingen, hierdoor is er geen kwaliteitsverschil. Met een groot team doen zij hoortesten, adviesgesprekken en aanpassingen van hoortoestellen aan huis. U kunt ervoor kiezen om aan huis bezocht te worden, een vestiging te bezoeken of online service te genieten.

Uw voordeel:
Als Buurtpaslid ontvangt U bij de aanschaf van een hoortoestel:

€50,- korting op de aanschaf van nieuwe hoortoestellen
Één jaar gratis hoortoestelbatterijen
10% korting op accessoires bij hoortoestellen

Bel voor meer informatie of een afspraak naar het team van BuurtPas (010) 332 30 00.

€50,- korting op de aanschaf van een nieuw hoortoestel
« Terug naar de zoekresultaten