Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Belastingaangifte
Belastingaangifte

Deze professionele belastingadviseurs verzorgen aangiftes inkomstenbelasting, geven fiscaal advies en verzorgen administraties voor bedrijven, ZZP-ers en freelancers. Belastingaangifte Compleet werkt met belastingconsulenten door het hele land. 

Onze consulenten zijn fiscaal opgeleid en hebben kennis van de laatste belastingontwikkelingen. Zij komen bij u thuis om uw belastingaangifte te verzorgen. Wij hebben een online verbinding met de belastingdienst, dus hebben geen DigiD van u nodig voor het elektronisch versturen van uw aangifte.

Belastingaangifte Compleet werkt snel, nauwkeurig en voor verrassend lage tarieven! Uw aangifte inkomstenbelasting kost u € 80 dit is inclusief de BuurtPaskorting, een huisbezoek, verzending van uw aangifte naar de belastingdienst en een gratis kopie van uw aangifte! De aangifte van uw partner wordt ook verzorgd.


Kijk voor meer informatie op www.belastingaangiftecompleet.nl of bel gratis naar 0800- 250 250 1.


Aangifte inkomstenbelasting? Als BuurtPaslid krijgt u korting!
« Terug naar de zoekresultaten