Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Belservice
Belservice
Iedereen heeft wel eens hulp nodig. Verbonden verbindt mensen met het eigen netwerk en de omgeving via een bijzondere en gratis persoonlijke telefoongids. 

De gids is bedoeld om u te helpen bij het samenstellen van een handige bellijst. Want wie kunt u bellen als u een schilderijtje wilt laten ophangen of als u graag ergens naartoe wordt gebracht? Daarnaast zijn er een heleboel extra’s aan toegevoegd zoals inspirerende opdrachten, lekkere recepten en mooie gedichtjes. Het is een boekje om te koesteren en om natuurlijk dicht bij de telefoon te bewaren voor als u het nodig heeft.

Heeft u hulp met invullen nodig? BuurtPasleden kunnen gebruik maken van het telefonisch ondersteuningsprogramma. Verbonden belt u dan tot acht keer op om u bij te staan met het geven van praktische tips en manieren om invulling te geven aan de bellijst. Uiteraard is er ook ruimte voor een gezellig praatje!

Met uw BuurtPas kunt u dit bijzondere ‘ik ben Verbonden’ boekje geheel kosteloos thuisbezorgd krijgen. Daarnaast mag u ook gratis en vrijblijvend tot acht keer van de telefonische ondersteuning gebruik maken. 

Vraag het ‘ik ben Verbonden’ boekje aan via www.ikbenverbonden.nl of door te bellen met 010- 33 23 000.

Ontvang gratis het 'ik ben Verbonden'boekje inclusief gratis telefonische ondersteuning
« Terug naar de zoekresultaten