Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Bioscoop Euroscoop Schiedam
Bioscoop Euroscoop Schiedam
Bij Euroscoop Schiedam zit u goed! In deze gloednieuwe bioscoop in Schiedam zit u op heerlijke stoelen, met extra brede armleuningen. De bioscoop bereikt u gemakkelijk met de auto. Ons gebouw bevindt zich direct naast afrit 11 (Schiedam-Centrum) aan de A20. U rijdt onze eigen parkeergarage is (gratis parkeren) en neemt vanaf parkeerlaag 2 de lift die u totaan de foyer brengt. Eenmaal binnen, is alles gelijkvloers, ruim opgezet en comfortabel.

Reist u met het openbaar vervoer, dan stapt u uit op Station Schiedam-Centrum. Vanaf daar loopt u binnen 3 minuten naar de Euroscoop. Vanaf straatniveau neemt u de lift (in de fietsenstalling) naar het entreeplein. Alle filmvoorstellingen in Euroscoop Schiedam bevatten een pauze.

Euroscoop biedt aantrekkelijke tarieven: 
- 65-ers betalen € 7,50 voor een filmticket van dinsdag t/m zondag. 
- Op maandag is het voordeeldag en kost een ticket € 6,50.

Op iedere eerste dinsdag van de maand, organiseren wij een 60plus evenement. We ontvangen u met een kopje koffie of thee en iets lekkers. U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur en de film begint om 14.00 uur. Wij bieden u een gezellige dinsdagmiddag, een goede gelegenheid om eens bij te kletsen en bovendien selecteren wij voor u een bijpassende film. Dit allemaal voor een prijs van slechts € 5,50 per bezoeker.
Kijk voor actuele informatie en kaartverkoop op de site: https://www.euroscoop.nl/schiedam/


Voordelig naar de bioscoop
« Terug naar de zoekresultaten