Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Boodschappen PlusBus
Boodschappen PlusBus
Bent u slecht ter been? Gaat u liever niet alleen om boodschappen? Of wilt u gewoon een gezellig dagje uit? Stap dan in de Boodschappen PlusBus van Wilskracht Werkt. U kunt gebruik maken van deze dienst in de wijken Delfshaven en Noord.

Samen met maximaal zes andere passagiers en twee busbuddies gaat u gezellig op pad. De PlusBus is bedoeld voor ouderen die door lichamelijke gebreken niet meer in staat zijn zelf boodschappen te doen of een dagje uit te gaan. Er worden ook regelmatig uitstapjes aangeboden, bijvoorbeeld naar toeristische attracties, musea of een City Tour.

Hoe werkt het?
De wijkbus haalt u graag op voor het doen van uw boodschappen en om u te brengen naar een afspraak bij het ziekenhuis of zelfs naar de kapper! Bent u klaar om weer naar huis te gaan? Dan kunt u de Plusbus bellen en dan komen zij u weer ophalen. U kunt minimaal een dag van tevoren telefonisch reserveren en u heeft geen zorgen voor morgen. Er is plek voor een rolstoel of rollator in de bus. 

Kosten
Om gebruik te kunnen maken van de bus heeft u een lidmaatschap voor een jaar nodig van Wilskracht Werkt (de servicepas a €15). Voor de de ritten binnen Delfshaven of Noord wordt een ritprijs gerekend en koopt u een strippenkaart van 12 euro:

Binnen het gebied Noord of Delfshaven 
enkel 1 strip= 1,20
retour 2 strippen=2,40

Buiten het gebied:
enkel 2,40= 2 strippen,
retour 4,80= 4 strippen

Wilt u meer informatie over de boodschappen Plus Bus, neem contact op met:
PlusBus Noord          010-3060107
PlusBus Delfshaven  010-3060103

Boodschappen plus bus
« Terug naar de zoekresultaten