Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Boodschappen en maaltijden
Boodschappen en maaltijden Niks is fijner dan lekker kunnen aanschuiven zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Want soms komt het er gewoon niet van; een drukke dag, te laat thuis, of u bent niet in staat zelf te koken. En toch wilt u graag goed en gezond eten. Voor die momenten zijn er de maaltijden van Food Connect: Heel veel keuze, gemakkelijk te bestellen, gewoon thuisbezorgd en lekker.

Om u van alle gemakken te voorzien biedt Food Connect u ook nog een ruim assortiment van boodschappen aan, met volop variatie! Deze zijn ook te gebruiken als tussendoortje of tijdens de lunch. Wekelijks worden de boodschappen samen met de maaltijden op een vaste dag door een vaste bezorger gratis bij u thuisbezorgd. 

Wilt u onze maaltijden met korting proberen? Probeer nu twee maaltijden voor maar €10,- of vijf voor €20,-. 
Of wilt u meer informatie over de maaltijden van Food Connect? Bel dan naar 0 888 – 10 10 10 of ga direct naar de webwinkel www.laurens.uwmaaltijd.nlGezonde maaltijden en meteen alle boodschappen in huis
« Terug naar de zoekresultaten