Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Bootexcursie Rotterdam- Kinderdijk
Bootexcursie Rotterdam- Kinderdijk
Van 29 maart t/m 28 oktober 2019 voeren wij de enige echte bootexcursie Rotterdam - Kinderdijk uit. Een perfecte (fiets-)verbinding tussen het woelige, drukke centrum en het rustige en romantische landschap van Kinderdijk.

Vaar mee met ons sfeervol passagierschip 'Nehalennia', waar service en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan. Varende over de "Nieuwe Maas" en de "Lek" wordt u onder meertalige begeleiding op de hoogte gehouden van alle bezienswaardigheden. Na ongeveer één uur varen wordt er afgemeerd bij "Kinderdijk", bekend om zijn 19 molens welke door de UNESCO zijn uitgeroepen tot Wereld Cultuurmonument. Hier is ongeveer een uur de tijd om, op eigen gelegenheid, het gebied te bezoeken en te genieten van de schitterende natuur.
 
Op de terugvaart krijgt uw Rotterdam gevoel een geheel nieuwe impuls door het zien van de adembenemende skyline van Rotterdam.
Op vertoon van uw BuurtPas ontvangt u € 5,- korting en betaalt u €12,50 per persoon, Max 4 personen per pas.
 
Reserveren: 06- 55 82 64 63 of kijk op www.rebus-info.nl

Let op, wij zijn op maandag gesloten (m.u.v. de feestdagen)!5 euro korting met uw BuurtPas
« Terug naar de zoekresultaten