Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Budgetbeheer
Budgetbeheer
De overheid, gemeenten, provincies, woningcorporaties, energieleveranciers, leveranciers van telecom (smartphones, TV, internet), leveranciers van water, zorgverzekeringen en niet te vergeten de Belastingdienst (Toeslagen) maken steeds meer gebruik van de digitale snelweg.
  
Brieven worden steeds minder verstuurd terwijl het  corresponderen via e-mail of sociale media toeneemt.  Ook betalingen vinden regelmatiger dan ooit digitaal plaats, via internetbankieren of periodieke incasso's. Voor deze nieuwe manier van betalen en communiceren die soms best ingewikkeld kan zijn moet je in de wieg gelegd zijn. Soms letterlijk en figuurlijk. Er wonen in Nederland veel mensen die slecht kunnen lezen of schrijven of onvoldoende kunnen omgaan met een computer of een tekst kunnen begrijpen. Waardoor er te vermijden (financiĆ«le) misverstanden kunnen ontstaan.

Voor leden die zich in het bovenstaande herkennen biedt BuurtPas hulp. Wij zijn een samenwerking aangegaan met Myrtax Bewindvoering en Budgetbeheer. Deze onderneming  heeft een brede ervaring om deze hulp te bieden en betaalbaar uit te voeren. Ook in het geval van mentorschap of curatele. Myrtax is door de branchevereniging NBBI gecertificeerd en voldoet aan alle regelgeving van de AVG (bescherming persoonlijke gegevens). 

Hoe werkt het? Bel Ton Stoffels van Myrtax voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bij u thuis. 
Indien dit bevalt volgt een intakegesprek met als doel om met uw gegevens een dossier te starten. Dit dossier is digitaal. Er zijn echter fysieke overzichten beschikbaar zodat u uw dossier altijd op deze manier kunt inzien. Myrtax zorgt voor de betaling van uw periodieke vaste lasten en maakt per week of per maand leefgeld aan u over. 

Er zijn kosten aan verbonden, echter die zijn zo laag mogelijk gehouden. Speciaal voor BuurtPasleden kost het eenmalige intakegesprek €99,- ipv €120,-. Daarna zijn de begeleidingskosten €23,- per maand. 
De duur van zo'n hulp is voor onbepaalde tijd. Na zes maanden kunt u eenvoudig per maand opzeggen. 
U kunt Ton Stoffels bereiken op (06) 516 200 03 of kijk voor meer informatie op www.myrtax.nl


Gratis kennismakingsgesprek en BuurtPaskorting op het intakegesprek
« Terug naar de zoekresultaten