Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
BuurtPas de rest van het jaar gratis!
BuurtPas de rest van het jaar gratis!
Laurens BuurtPas helpt u op sociaal, praktisch en huishoudelijk gebied. Maar ook voor persoonlijke aandacht en gezelligheid kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij mantelzorgers ondersteunen.

De BuurtPas biedt niet alleen alle hulp en zorg om zelfstandig te kunnen blijven wonen maar ook vele extra's. Denk aan het gratis lenen van bijvoorbeeld krukken of een rollator bij onze thuiszorgwinkels. 

U ontvangt aantrekkelijke kortingen op diensten aan huis zoals de klussendienst, opticien, pedicure, kapper en maaltijdservice van onze uitstekende en betrouwbare partners. En met onze collectieve zorgverzekering bespaart u al snel honderd euro per persoon per jaar.


Na dit half jaar kost de BuurtPas u slechts €18,50 per jaar en is de pas geldig voor alle inwonenden op één adres.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via 010- 33 23 000 of neem een kijkje op www.buurtpas.nl.

BuurtPas gratis in 2018
« Terug naar de zoekresultaten