Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Buurtrestaurant
Buurtrestaurant

Resto Van Harte is het levendige sociale buurtrestaurant. Hier kunt u elke week aanschuiven voor een lekker, gezond en betaalbaar driegangendiner. Onze buurtrestaurants zijn er voor iedereen, jong en oud, waar u ook vandaan komt.

Bij Resto Van Harte ontmoeten buurtgenoten elkaar. Kom dus vooral langs en schuif gezellig aan!

Iedereen is van harte welkom tijdens het driegangendiner. Kosten zijn € 7,50 per persoon, met uw BuurtPas is de prijs dit jaar € 6,00 Inloop is vanaf 17.30 uur. Het diner begint om 18.00 uur. Reserveren kan via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (10 ct/min) tussen 09.00 - 12.00 uur. In Rotterdam heeft Resto Van Harte buurtrestaurants op de volgende locaties:


- Maandag 2x per maand: Startcollege Zadkine,

Frankendaal 70

- Maandag, wekelijks: Buurthuis Mozaiek,

Schommelstraat 69

- Dinsdag 2x per maand: Enkpunt, 

  Dordtsestraatweg 800 
- Donderdag wekelijks: Huis van de Wijk de

Propeller, Jacob Loisstraat 18
Resto van Harte Buurtrestaurant
« Terug naar de zoekresultaten