Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Tapijt- en meubelreiniging
Tapijt- en meubelreiniging
Chem-Dry Kuster & de Leur is dé tapijt- en meubelreinigingsspecialist in uw omgeving! Met het unieke milieuvriendelijke, reinigingsprogramma Chem-Dry staan zij in voor een beter binnenmilieu. En dat komt ieders gezondheid ten goede. Profiteer nĂș van deze schone en effectieve reinigingsmethode. 

Wanneer u uw tapijt of bankstel laat reinigen door Chem-Dry Kuster & de Leur, zal op vertoon van uw BuurtPas een extra kamer* gratis worden gereinigd.

Bel voor meer informatie naar (010)- 437 62 61. 

* Deze actie geldt bij een reiniging van minimaal 25 m2 of het reinigen van een bank en twee fauteuils. De extra kamer heeft een maximum van 16 m2.

Wanneer u uw tapijt of bankstel laat reinigen door Chem-Dry Kuster & de Leur, zal op vertoon van uw BuurtPas een extra kamer* gratis worden gereinigd
« Terug naar de zoekresultaten