Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Collectieve auto-, woon- en recreatieverzekering
Collectieve auto-, woon- en recreatieverzekering
Verzekeringen zijn noodzakelijk om u te beschermen tegen financiƫle tegenvallers. Bijvoorbeeld bij stormschade aan uw huis, schade aan uw inboedel door een inbraak of omdat u per ongeluk koffie op het tapijt van de buren heeft laten vallen. Of wat denkt u van een reisverzekering als u op vakantie gaat of een rechtsbijstandverzekering omdat uw televisie niet goed wordt gerepareerd.
 
Voor sommige verzekeringen, zoals een WA verzekering voor uw auto, bent u zelfs wettelijk verplicht deze af te sluiten. Natuurlijk is de premie die u betaalt voor een verzekering heel belangrijk. Toch is het belangrijk de polisvoorwaarden niet te vergeten. De polisvoorwaarden bepalen of een schade voor vergoeding in aanmerking komt. De collectieve verzekeringen van BuurtPas bij Allianz bieden u beiden: forse kortingen van 10% tot wel 20%, afhankelijk van de door u gekozen verzekering , op de premie én uitstekende polisvoorwaarden.
 
Klik hier voor de collectieve BuurtPas verzekering en maak een snelle premieberekening. Daarnaast vind u op deze website allerlei informatie zoals bijvoorbeeld de polisvoorwaarden. Ook kunt u van 8:00 tot 17:30 uur telefonisch contact opnemen via 088- 577 27 77. Uw lidmaatschap op BuurtPas wordt gecontroleerd.


Bespaar 10% tot 20% op uw verzekeringen
« Terug naar de zoekresultaten