Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Tablet voor ouderen
Tablet voor ouderen
Internet kan uw leven leuker en gemakkelijker maken. Denkt u dat u dit niet meer kunt leren? Mis! Speciaal voor ouderen is er Compaan, een bijzondere tablet voor ouderen. De tablet is zo ingesteld dat er niets mis kan gaan. Met Compaan kunt u foto's delen met kinderen en kleinkinderen en uw agenda beheren.

Zelfs beeldbellen is mogelijk, waarbij u degene die u belt in beeld ziet. Ook wordt contact met uw mantelzorger gemakkelijker, onder meer door de optie 'goedemorgen'.
Daarbij laat u via de tablet 's ochtends even aan uw mantelzorger weten dat alles goed met u gaat. 
Een ideale manier om in contact te blijven.
 
Wilt u ook een Compaan?
De tablet kost eenmalig € 299,- en de abonnementskosten bedragen € 12,95 per maand. Met uw BuurtPas ontvangt u 10% korting op het abonnement.

De Compaan is te koop in de Laurens Thuiszorgwinkels in Rotterdam:

Centrum: Groenendaal 29-31
Schiebroek: Peppelweg 82a
Zuid: Zuidplein 92

De Thuiszorgwinkels zijn iedere werkdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bel gratis voor meer informatie naar 0800 – 2887766 of kijk op www.vegro.info.

Met uw BuurtPas 10% korting op de abonnementskosten.
« Terug naar de zoekresultaten