Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Computerhulp- en reparatie
Computerhulp- en reparatie
Marcel Lubbe is het gezicht van onze reparatieservice voor computers, laptops, tablets en telefoons. Met meer dan 20 jaar ICT ervaring beantwoordt hij graag uw vragen en lost hij uw problemen op.

Heeft u een barst in het scherm van uw telefoon of IPad? Is uw computer of laptop gecrasht of gaat deze niet meer aan? Een nieuwe kopen is vaak helemaal niet nodig. Vaak is er echt nog wel iets aan te doen. RedPC geeft hierover een eerlijk advies en een kundige diagnose. Lukt het niet om het apparaat te repareren? Dan volgt er ook geen rekening. Is een apparaat echt te ver heen voor reparatie, dan is RedPC ook het adres om iets nieuws aan te schaffen.

RedPC komt bij u aan huis op maandag tot zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur (Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Lansingerland en Barendrecht). Een afspraak wordt gemaakt in overleg, bel of mail naar Marcel (ook voor vrijblijvend advies of een offerte) 

Email - Marcel@RedPC.nl
Telefoon - 06- 43 97 42 39
Website - www.redpc.nl

Kosten € 44,00 per uur. Met uw BuurtPas krijgt u 10% korting op het uurtarief..

Heeft u een barst in het scherm van uw telefoon of iPad? Gaat uw computer of laptop niet meer aan?
« Terug naar de zoekresultaten