Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Dameskleding voor senioren
Dameskleding voor senioren
'Het winkeltje' of 'Het hoekje' zo wordt All-Size Fashion, in de Binnenhof in Ommoord, doorgaans door de klanten genoemd.
 
De dameskledingzaak gespecialiseerd in seniorenkleding met een uitgebreid assortiment damesmode bestaat alweer bijna 20 jaar. Inmiddels een begrip in Rotterdam en omstreken met zelfs klanten uit Brabant en Zeeland.
 
Er is een grote collectie pantalons in korte en lange maten, in klassiek of sportief model, zelfs in jeans.
Pantalons vanaf maat 38 t/m 54!!!!
 
Verder is er een verbazingwekkend assortiment van betaalbare blouses, jumpers en vesten.
De ruime collectie wisselt met grote regelmaat, zodat u eigenlijk bij elk bezoek aan All-Size Fashion wel iets nieuws ontdekt.
 
De comfortabele en ruime paskamers maken samen met het enthousiasme van het ervaren en gastvrije team een bezoek aan All-Size Fashion altijd de moeite waard.
De klant staat altijd centraal en de persoonlijke benadering is de kracht bij All-Size Fashion.
 
Er is ook een mogelijkheid om zichtzendingen mee te nemen voor dames die slecht ter been zijn en zelf niet meer naar de winkel kunnen komen. Met uw BuurtPas 10% korting op de gehele collectie van de damescollectie.
Thuis passen ,niet goed geld terug.
 
Het team van All-Size Fashion heet u van harte welkom in de stijlvolle damesmodezaak waar de klant nog op een ouderwetse en klantvriendelijke manier wordt geholpen. 

All-Size Fashion
Binnenhof 29
3069 KV Rotterdam
010- 421 16 22
 

Met uw BuurtPas 10% korting op de gehele collectie van de damescollectie.
« Terug naar de zoekresultaten