Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Het Danspaleis
Het Danspaleis
Je bent oud en je wil wat! Samen feesten op je favoriete muziek. Juist als je oud bent want dansen verleer je nooit.

Het Danspaleis is een ouderwets gezellige disco voor ouderen. De PlatenDraaier (de PD) trekt de ouwe krakers uit de koffer zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Doris Day en vele andere sterren van weleer. Van meezingers tot tranentrekkers, van polonaise tot ouderwets rock-en-rollen: met het Danspaleis is het altijd bal.

Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement dat wordt aangeboden aan zorgcentra, festivals, evenementen en bedrijven die met ouderen een feest willen vieren. Dit mini-evenement met een bevlogen PD, rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en dansende gastheren is geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. De dansruimte wordt omgetoverd tot balzaal, jassen worden aangenomen, rollators geparkeerd en de advocaatjes en hapjes gaan rond.

Iedereen is welkom in het Danspaleis dus ook buurtbewoners, familieleden, personeel en jongeren doen mee aan dit feest van het leven. En met de BuurtPas is de toegang gratis!

De mobiele huiskamerdisco
Het Danspaleis heeft ook een nieuwe formule: Een Praatje en een Plaatje. Bij deze mobiele huiskamerdisco gaan vrijwilligers op bezoek bij ouderen met een draagbare platenspeler en singeltjes met muziek van toen. Muziek verbindt en gaat dwars door alle barrières heen. Muziek vormt daarom het middel om een praatje te maken!

In 2017 en 2018 tweehonderd Rotterdamse ouderen worden bezocht door onze mobiele huiskamerdisco.


Kijk voor meer informatie en de complete agenda op www.hetdanspaleis.com

Met de BuurtPas krijgt u gratis toegang
« Terug naar de zoekresultaten