Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Schrijf u nu in voor de Senior Games!
Schrijf u nu in voor de Senior Games!
Wilt u toch lekker bewegen, maar weet u niet hoe? 
De initiatiefnemers van de Senior Games bieden door middel van een online ‘Beweegposter’ met bijbehorende instructie video alle Rotterdamse senioren de mogelijkheid thuis actief bewegen. Hiermee willen zij de senioren toch in beweging
brengen, juist nu de sportaccommodaties vanwege de corona maatregelen nog steeds zijn gesloten.

Doel van de Senior Games Rotterdam is om zoveel mogelijk ouderen in beweging  te brengen. Bewegen kan op allerlei manieren. Door lokale sportaanbieders te koppelen aan woonzorglocaties en thuiswonende ouderen, kunnen senioren ontdekken welke sportmogelijkheden er zijn in hun buurt. Onder de vlag van de Senior Games Rotterdam worden allerlei beweegactiviteiten voor senioren georganiseerd. Nu nog online en op locaties van Laurens, maar straks weer bij sportaanbieders in uw buurt. Op 20 september 2021 vindt de afsluiting van de Senior Games plaats met een grote finale op een centrale plek in Rotterdam.  

Wilt u ook lekker bewegen op een laagdrempelige manier of zich inschrijven voor de Senior Games op 20 september? Kijk dan op de website seniorgamesrotterdam.nl  voor alle mogelijkheden en het aanbod in uw buurt.
De Senior Games Rotterdam zijn een initiatief van Laurens en Dignus|Vriend van Laurens in samenwerking met het Sportbedrijf Rotterdam en de Gemeente Rotterdam.


Kom in beweging!
« Terug naar de zoekresultaten