Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
De wederopbouw van Rotterdam
De wederopbouw van Rotterdam
18 Mei 2019 is het de Opbouwdag Rotterdam, met als doel Rotterdammers en niet-Rotterdammers bewust te maken van de wederopbouwhistorie in de stad. Rijd met een historische bus met gids die u vertelt over de wederopbouw van Rotterdam.
Breng een bezoek aan Miniworld Rotterdam, waar u een brochure ontvangt waarmee u de miniatuurwereld ingaat om aan de hand van diverse maquettes / miniatuur gebouwen de verhalen te ontdekken over het bombardement en de wederopbouw van Rotterdam. En drink een kopje koffie met daarbij een heerlijke Rotterdamse koek van Banketbakkerij van der Heijden.

Optie om 13:30 uur: een rondleiding door het bouwcentrum Rotterdam, een prachtig wederopbouw gebouw tegenover Miniworld Rotterdam, met een heel bijzonder verhaal en een bijzonder interieur. Slechts een paar minuten lopen van Miniworld Rotterdam staat dit prachtige gebouw, ook een belangrijk symbool voor de wederopbouw van Rotterdam.

Programma:
10:00-10:45 uur: Miniworld gaat open, bezoek Miniworld
10:45-11:00 uur: met medewerker van Miniworld lopen naar de bus
11:00-12:00 uur: busrit met gids door de stad
12:00-13:15 uur: bezoek Miniworld en koffie met koek
13:15-13:30 uur: met medewerker Miniworld lopen naar Bouwcentrum Rotterdam
13:30-14:00 uur: rondleiding Bouwcentrum Rotterdam
15:00 uur: einde arrangement of nog terug naar Miniworld (eigen keuze)
En dit alles voor een mooie prijs van: € 13,55

Die dag is er nog veel meer te doen in Rotterdam. Zo kunt u bijvoorbeeld de Laurenskerk bezoeken. Die dag is er gratis toegang. Ontdek hier bijvoorbeeld waar wijlen koningin Juliana de eerste steen inmetselde als start van de wederopbouw. Absoluut de moeite waard. Heeft u trek? Bij Miniworld is een restaurant waar u allerlei lekkere broodjes en snacks kunt nuttigen.
Wilt u meer informatie over dit combiticket: bel 010-2400501 of mail naar info@miniworldrotterdam.com

U kunt uw ticket bestellen via onze webshop: 
Hier kunt u ook meer informatie vinden over dit leuke dagje uit.

De tickets zijn alleen geldig op 18 mei 2019. Er zijn maximaal 30 zitplaatsen beschikbaar. Met het aanschaffen van dit ticket wordt u automatisch op de deelnemerslijst geplaatst. 
Indien u niet meer kunt reserveren, of vragen heeft, neem dan contact op met Miniworld Rotterdam via 010-2400501 of info@miniworldrotterdam.com

Wanneer:           Zaterdag 18 mei
Tijd:                   10:30 uur uiterlijk bij Miniworld Rotterdam; 11:00 uur vertrek bus
Duur:                 De busrit zal 1 uur duren. Uw bezoek aan Miniworld, de duur hiervan, bepaalt u zelf. Miniworld is die dag                                        geopend van 10:00-17:00 uur.
Prijs:                  € 13,55 

Ontdek alle verhalen over het bombardement en de wederopbouw
« Terug naar de zoekresultaten