Zoeken
Zoeken

Collectieve auto-, woon- en recreatieverzekering

Collectie schadeverzekering

Wat is het?

Verzekeringen zijn noodzakelijk om u te beschermen tegen financiële tegenvallers. Bijvoorbeeld bij stormschade aan uw huis, schade aan uw inboedel door een inbraak of omdat u per ongeluk koffie op het tapijt van de buren heeft laten vallen. Of wat denkt u van een reisverzekering als u op vakantie gaat of een rechtsbijstandverzekering omdat uw televisie niet goed wordt gerepareerd.

Voor sommige verzekeringen, zoals een WA verzekering voor uw auto, bent u zelfs wettelijk verplicht deze af te sluiten. Natuurlijk is de premie die u betaalt voor een verzekering heel belangrijk. Toch is het belangrijk de polisvoorwaarden niet te vergeten. De polisvoorwaarden bepalen of een schade voor vergoeding in aanmerking komt. De collectieve verzekeringen van BuurtPas bij Allianz bieden u beiden: forse kortingen van 10% tot wel 20%, afhankelijk van de door u gekozen verzekering , op de premie én uitstekende polisvoorwaarden.

Autoverzekering

Hoe werkt het?

Klik hier voor de collectieve BuurtPas verzekering en maak een snelle premieberekening. Daarnaast vind u op deze website allerlei informatie zoals bijvoorbeeld de polisvoorwaarden.

Ook kunt u van 8:00 tot 17:30 uur telefonisch contact opnemen via 088- 577 27 77. Uw lidmaatschap op BuurtPas wordt gecontroleerd.

Categorieën

diensten aan huis

Diensten aan huis

ontmoeten

Ontmoeten

hulpmiddelen

Hulpmiddelen

voordeel

Voordeel