Zoeken
Zoeken

Het online klantenpanel van de BuurtPas bestaat in 2023 alweer 5 jaar!

BuurtPasupdate-mei-2016 (5)

Wat is het?

Het online klantenpanel van de BuurtPas bestaat in 2023 alweer 5 jaar! De afgelopen jaren hebben we veel gehad aan de mening van het online klantenpanel. We hebben leuke nieuwe diensten en producten kunnen aanbieden en onze dienstverlening kunnen verbeteren door uw mening. Daar zijn wij u reuze dankbaar voor!

Maar wat doet een online klantenpanel nou eigenlijk? U denkt als lid van het online klantenpanel mee met de BuurtPas over haar dienstverlening nu en in de toekomst. Vanaf uw eigen vertrouwde omgeving met een internetaansluiting en een computer of laptop. U krijgt een linkje op het opgegeven e-mail-adres en u vult de vragenlijst in  wanneer het u uitkomt. Het kost nooit meer dan 10 a 15 minuten invultijd per keer (3 a 4 keer per jaar). En de beste tip wordt altijd beloond met een leuke prijs.
 
Hoe meer mensen meedenken hoe beter natuurlijk, daarom hebben we een leuke actie. Het digitale klantenpanel telt nu bijna 80 leden. Heeft u toegang tot internet en lijkt het u ook leuk om mee te denken? Het honderdste lid die zich aanmeldt, wint u een tegoedbon naar keuze van €50.

Portrait Of Smiling Senior Woman Cycling On Country Road

Hoe werkt het?

Natuurlijk begrijpen wij dat niet iedereen een computer heeft of met internet bekend is. Maar misschien heeft u iemand in uw omgeving (een kleinkind, kennis of ander familielid) die het gezellig vindt om dit samen met u te doen? U meldt zich aan door een mail te sturen naar buurtpas@laurens.nl met als onderwerp “Online Klantenpanel”. We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Categorieën

diensten aan huis

Diensten aan huis

ontmoeten

Ontmoeten

hulpmiddelen

Hulpmiddelen

voordeel

Voordeel