Zoek
Zoek

Varen én onbeperkt pannenkoeken eten!

Pannenkoekenboot

Wat is het?

Vaar mee met de Pannenkoekenboot door de Rotterdamse wateren waar u een prachtig uitzicht heeft over de imposante skyline. Ontdek Rotterdam vanaf het water terwijl u smult van traditionele Hollandse pannenkoeken. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen!

In een ongedwongen sfeer geniet u onbeperkt van versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken. Versier uw pannenkoeken met tal van toppings, van zoet tot hartig. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kiest u gewoon weer een andere pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel pannenkoeken kun jij op?

Speciaal voor de jongste gasten is er in het scheepsruim een megagrote ballenbak en er zijn kleurplaten, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen! Na de pannenkoeken kunt u heerlijk uitwaaien op het dek en maak je de mooiste foto’s van Rotterdam.

IMG_7581 2

Hoe werkt het?

Reserveer online uw tickets via https://rotterdam.pannenkoekenboot.nl en gebruik de kortingscode BUURTPAS2023. De korting geldt voor maximaal 4 personen. De Buurtpas dient u aan boord te tonen.

U krijgt 25% korting over de online entreeprijs voor een rondvaart van 75 minuten inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

Inschepen bij de Parkhaven t/o Euromast (15 minuten voor vertrek)

Categorieën

diensten aan huis

Diensten aan huis

ontmoeten

Ontmoeten

hulpmiddelen

Hulpmiddelen

voordeel

Voordeel