Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
DOCK de kracht van wij samen
DOCK de kracht van wij samen DOCK is een welzijnsorganisatie die gelooft in de kracht van "wij samen". BuurtPas werkt vanaf eind oktober 2018 samen met DOCK in Prins Alexander en in Charlois, maar is ook in andere wijken aanwezig, waar BuurtPas ook samenwerkingen aangaan in de komende periode. 

DOCK draagt bij aan een dynamische samenleving waarbinnen talenten en kansen van mensen worden benut en waar iedereen perspectieven heeft en bewoners elkaar ondersteunen, door mensen met elkaar te verbinden. Zo kunt u denken aan cursussen, ontmoetingen en bijeenkomsten, maar ook hulp aan huis door vrijwilligers. 

De BuurtPas folder wordt door DOCK uitgereikt aan ouderen daar waar nodig en alle nodige informatie is aanwezig. Kijkt u op de site www.dock.nl voor meer informatie, en hou de facebook pagina van BuurtPas in de gaten voor leuke evenementen, cursussen en acties.

dock de kracht van wij samen
« Terug naar de zoekresultaten