Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Driewielfietsen
Driewielfietsen
U wilt blijven doen wat u graag doet. Senzup helpt iedereen om zo lang mogelijk zelf de regie over het leven te behouden. Om zelfstandig op pad te kunnen adviseert Senzup daarom de driewielfiets. Als specialist kunnen zij alles vertellen over de mogelijkheden van driewielfietsen met of zonder trapondersteuning.

U bent van harte welkom in de toonzaal, maar Senzup komt ook graag naar u toe. Zo kunt u de producten zien/uitproberen in uw eigen vertrouwde omgeving en met uw BuurtPas krijgt u 10% korting aan huis en komt u naar de toonzaal dan krijgt u 13% korting.

Huren kan ook. Bij Senzup huurt u al een driewielfiets vanaf €7,95 per dag. Zo rijdt u zorgeloos weg op een gloednieuwe driewielfiets afgestemd op uw wensen en rijstijl op het moment dat het nodig is.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8:30 tot 16:30 uur
Zaterdag: op afspraak

Adres toonzaal:
Oosteinde 6
Barendrecht
0800 – 0468

Ga er weer zelfstandig op uit
« Terug naar de zoekresultaten