Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Fabeltjesland
Fabeltjesland De tentoonstelling ‘Fabeltjesland, een reis door 50 jaar Fabeltjeskrant’, brengt een hommage aan het best bekeken Nederlandse kinderprogramma ooit: de Fabeltjeskrant. Op de dag van de opening is het precies 50 jaar geleden dat de serie voor het eerst op de televisie werd uitgezonden.

De tentoonstelling is een Fabel-experience voor het hele gezin. Bezoekers krijgen een uniek kijkje in de Rotterdamse ontstaansgeschiedenis van Fabeltjeskrant en leren hoe de serie 50 jaar geleden, zonder de technieken van nu, is gemaakt. Hoe bewoog de snavel van Meneer de Uil, hoe knipoogde hij en hoe groot waren de dieren in het echt? Deze en nog meer markante details worden in de tentoonstelling onthuld. Kinderen kunnen zich uitleven in het klusbedrijf van Ed en Willem Bever en ronddwalen door het Dierenbos.

Speciaal voor u als lid van de Buurtpas bieden wij u 25% korting* op de toegangsprijs van de tentoonstelling. Koop uw kaarten via:fabeltjesland-buurtpas.ntk.nl en neem uw Buurtpas mee naar de tentoonstelling.

*Aan deze korting is een maximum van 4 toegangskaarten verbonden.
Deze actie is geldig van 29 september t/m 2 december 2018, van woensdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

De Fabeltjeskrant ® © De Levita Productions B.V. Licensed by Rubinstein, Amsterdam. 
De Fabeltjeskrant en alle daarin voorkomende elementen, zoals de verhalen en de karakters, zijn door het auteursrecht en het merkenrecht beschermde intellectuele eigendomsrechten.


Bezoek deze leuke tentoonstelling met 25% korting
« Terug naar de zoekresultaten