Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Fietsenwinkel Roerade
Fietsenwinkel Roerade
Roerade Fietsen BV is een fietsenwinkel, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van fietsen. Daarnaast repareren zij ook regelmatig rolstoelen en rollators. En hebben zij zich verdiept in het assortiment van (elektrische) 3-wielers voor volwassenen. Deze bieden dè mogelijkheid om mobiel te blijven. U hoeft geen angst te hebben om te vallen als u tot stilstand komt en u blijft lekker in beweging. We hebben altijd enkele demo modellen klaar staan om uit te proberen.  Ook is het mogelijk om een driewielfiets te huren voor een langere periode.
Wilt u iets laten repareren? Het is mogelijk om uw fiets door ons op te laten halen. In Ommoord en Zevenkamp rekenen wij geen ophaalkosten, voor de andere wijken in Alexanderpolder kost dit €17,50, overige gebieden in overleg.

Op vertoon van uw BuurtPas krijgt u bij vervanging van de buitenband de binnenband gratis.

Pearl Buckplaats 27
3069 BZ Rotterdam
(010) 455 97 57


Op vertoon van uw BuurtPas krijgt u bij vervanging van de buitenband de binnenband gratis.
« Terug naar de zoekresultaten