Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Senior Games finale 20 september
Senior Games finale 20 september
Op 20 september 2021 vinden de Senior Games Rotterdam plaats, een soort Olympische Spelen voor alle senioren in Rotterdam. Rotterdamse senioren worden uitgenodigd om mee te doen aan een van de vele beweegactiviteiten die nu al onder de vlag van de Senior Games worden georganiseerd.

Programma Senior Games Rotterdam finale
De Senior Games Rotterdam vinden plaats op Sportcomplex Olympia in Rotterdam-Zuid. Natuurlijk wordt er tijdens de activiteiten rekening gehouden met de (op dat moment) geldende coronamaatregelen van het RIVM. Er is keuze uit ruim 15 sporten, georganiseerd in kleine groepen.

Activiteiten tijdens de Senior Games Rotterdam zijn bijvoorbeeld stoelyoga, Swing Brasil (Braziliaanse dans), walking football of virtueel fietsen door Tokyo (de Olympische speelstad). Het programma is ingericht in drie tijdsblokken van 20 minuten waarin elk 200 deelnemers kunnen sporten:  09:00-11:00 | 11:30-13:30 | 14:00-16:00. Deelname is gratis en deelnemen kan aan maximaal 4 sporten.

Vraag uw kaarten aan!
Bewegen is gezond én gezellig! Vraag uw toegangskaarten aan voor de Senior Games Rotterdam finale op 20 september, dat kan via de website: https://www.seniorgamesrotterdam.nl/aanvraag
U vindt hier ook meer informatie over de games.

Nu al bewegen 
Beweegt u met ons mee? U kunt met behulp van de online ‘Beweegposter’ met bijbehorende instructie video’s thuis al actief bewegen. Leuk om voor te bereiden op de Senior Games Rotterdam. De beweegposter is te downloaden op www.seniorgamesrotterdam.nl Hier vindt u ook het activiteitenaanbod in verschillende Rotterdamse wijken en in de woonzorgcentra van Laurens. Zo ontdekt u welke sportmogelijkheden er zijn in uw buurt. 

De Senior Games Rotterdam zijn een initiatief van Laurens en Dignus|Vriend van Laurens in samenwerking met het Sportbedrijf Rotterdam en de gemeente Rotterdam.


Vraag nu uw gratis toegangskaarten aan!
« Terug naar de zoekresultaten