Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Fitness voor ouderen
Fitness voor ouderen
Wat is Fit 4 Ever?
Fit4Ever is een particuliere sportschool gevestigd in een woon en zorginstelling in Rotterdam - Hillegersberg . Zij maken gebruik van moderne apparatuur en bieden u de kans om onder begeleiding te kunnen sporten in de fitnessruimte in een ontspannen sfeer en met een leuke groep leeftijdsgenoten.

Voor wie is Fit 4 Ever?
Fit4Ever is een sportschool bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar die fit willen worden en blijven en voor mensen die klaar zijn met hun revalidatie bij de Fysiotherapeut of revalidatiecentrum en graag door willen gaan met trainen om de opgedane fysieke vaardigheden te onderhouden.

Werkwijze.
Als u besluit bij Fit4Ever te komen trainen kunt u kiezen uit verschillende dagen en tijden. Zij werken met trainen per uur. Dit wil zeggen dat u een uur de tijd heeft om lekker te trainen. Fit4Ever hanteert een maximum van 8 tot 10 mensen per uur. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen de ruimte heeft om te trainen en dat iedere klant de volledige aandacht krijgt. U kunt komen trainen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur.

Lid worden via Buurtpas?
Als u via buurtpas besluit lid te worden van Fit 4 Ever krijgt u een speciaal tarief, namelijk:
- 1x per week Fitness voor €30,- per maand (Ipv. €35,-)
- 2 of 3 x per week Fitness voor €50,- per maand (Ipv. €55,-)

Adresgegevens:
Fit 4 Ever
van Beethovenlaan 60
3055 JD Rotterdam
Telefoon: 06- 15543119
Instructeur: Bennie Vormeer


Dus heeft u altijd al meer aan beweging willen doen? Dan is dit uw kans!

Fitness voor ouderen
« Terug naar de zoekresultaten