Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Fysiotherapie Intermezzo
Fysiotherapie Intermezzo
In revalidatiehotel Intermezzo Zuid werken drie enthousiaste fysiotherapeuten, die met passie voor hun werk, uitleggen wat zij doen. Corné, Michel en Joris vertellen:

Fysiotherapie is gericht op het herstel en het ontwikkelen van het optimale bewegen. Tijdens uw eerste afspraak gaat de fysiotherapeut met u in gesprek over uw gezondheidsklachten. Samen met u bespreekt hij de hulpvraag en de doelen die u weer wilt bereiken. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen, behandeling en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

Door onze werkzaamheden in het revalidatiehotel hebben wij veel ervaring met o.a. orthopedische klachten, neurologische klachten en COPD. Wat veel mensen niet weten, is dat we naast de revalidatie, ook mensen in de eerstelijn behandelen. U kunt in de meeste gevallen dus terecht met of zonder verwijzing van de huisarts of specialist.

Een fysiotherapeut levert maatwerk. Geen enkele patiƫnt is hetzelfde. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Een fysiotherapeutische behandeling duurt een half uur. Tijdens een fysiotherapeutische behandeling ga je samen aan de slag in de behandelkamer of fitnesszaal. Naast de fysieke behandeling door de fysiotherapeut doe je oefeningen voor meer kracht, coƶrdinatie en lenigheid. Wij in Intermezzo doen er alles aan om maatwerk te leveren. Indien gewenst komen wij ook aan huis voor een fysiotherapie behandeling.

Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@fysiotherapie-intermezzo.nl of bel met 06- 18 27 72 16. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website www.fysiotherapie-intermezzo.nl

Vanaf woensdag 24 juni is het weer mogelijk om in Intermezzo-Zuid behandeld te worden. Ook komen de therapeuten weer met voorzorgsmaatregelen bij u thuis behandelen.

Fysiotherapie Intermezzo
« Terug naar de zoekresultaten