Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Gezondheidscontrole
Gezondheidscontrole
Ouder worden is niet te voorkomen, maar ongemakken die ermee samenhangen kunt u wel degelijk uitstellen, bijvoorbeeld door een gezonde leefstijl. Care for Human houdt zich al bijna 20 jaar met preventieve gezondheid bezig en weet als geen ander hoe u zo lang mogelijk gezond en fit blijft. Door middel van een gezondheidscheck kunnen de specialisten u hier een goed, persoonlijk advies over geven. Onze auto brengen we regelmatig naar de garage voor een APK. Dat houdt hem netjes op de weg. Dus waarom niet na uw 50e regelmatig een APK voor uw lichaam? Die willen we toch ook netjes op de weg houden?

Tijdens de gezondheidscheck bepaalt de specialiste uw glucose, uw volledige lipidenbeeld inclusief cholesterol, bloeddruk, het viscerale vet, het skeletspiermassa percentage en de BMI. Na afloop van de gezondheidscheck krijgt u direct adviezen mee om de uitslagen te verbeteren. Zo kunt u actief en gericht aan de slag met risicofactoren voor bijvoorbeeld hart- en vaatziekten. De specialiste voert tijdens de gezondheidscheck een aantal metingen uit: u kunt meer hierover lezen hier

De healthchecks van Care for Human kosten € 57,50- en worden door het Zilveren Kruis vergoed. Er zijn meer dan 150 vestigingen in Nederland. Er is er altijd één bij u in de buurt. Belt u voor de mogelijkheden naar 088-4420442 en geef aan dat u een BuurtPas heeft.

Health checks bij Care for Human
« Terug naar de zoekresultaten