Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Gratis online seniorencolleges
Gratis online seniorencolleges
Sinds 2014 organiseert Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) interactieve colleges aan senioren gegeven door studenten. Sindsdien bereiken zij duizenden senioren per jaar. Tijdens de interactieve colleges gaan studenten in gesprek met senioren over uiteenlopende onderwerpen, halen ze herinneringen en kennis op, en delen ze ervaringen. Het motto van OGJG luidt dan ook: persoonlijke groei is niet afhankelijk van leeftijd.

Heeft u altijd al meer willen weten over de VOC? In samenwerking met Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan en Stichting Else organiseert Laurens BuurtPas een interactieve online collegereeks "Nederlands-Indië" waar u gratis aan deel kunt nemen! 

Op donderdag 6, 13, 20 en 27 oktober van 19.00 tot 20.00 duikt u samen met studentdocent Casper in de geschiedenis van Nederlands-Indië!
  
Tijdens de online collegereeks Nederlands-Indië ontdekt u onder andere waarom de VOC werd opgericht, hoe de VOC uitgroeide de economische motor van de Gouden Eeuw en waarom de VOC uiteindelijk geen stand kon houden. Maar ook leert u meer over de Franse verovering van Nederland en welke keuzes de leiders in Den Haag, Batavia en Yogjakarta tijdens de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog gemaakt hebben.
 
Deze reeks zal plaatsvinden via het programma Zoom. Deze colleges zijn live, dus u kunt al uw vragen stellen aan studentdocent Casper. U ontvangt van ons een mailtemplate met hierin de zoomlink en een Handleiding Zoom. Ook is er tijdens het eerste college een hulplijn aanwezig voor technische ondersteuning. Wilt u graag meedoen? U kunt zich kosteloos opgeven via buurtpas@laurens.nl.

Lees via deze link meer over de inhoud van de colleges
Gratis online seniorencolleges
« Terug naar de zoekresultaten