Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Gratis seniorencolleges
Gratis seniorencolleges
In oktober kunt u opnieuw een interessante online collegereeks volgen met de titel ‘De klank van de 20e eeuw’ mogelijk gemaakt door Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG).
 
De collegereeks wordt verzorgd door studentdocent Merlijn en is gratis voor leden van BuurtPas. U volgt de colleges thuis achter uw tablet, laptop of computer via Zoom.
 
Merlijn duikt in zijn collegereeks in de muzikale ontwikkelingen van de 20e eeuw! Van Jazz en Blues tot aan Bluegrass country en Ragtime. Van Rock & Roll tot aan de opkomst van de synthesizers. Hoe heeft muziek zich zo snel kunnen ontwikkelen? Verwacht een swingend spektakel met veel muzikale fragmenten!
 
De collegereeks bestaat uit 4 colleges die plaatsvinden op woensdag 27 oktober, 3 november, 10 november en 17 november 2021 van 19:00- 20:00 uur.
 
U kunt gratis deelnemen! Aanmelden kan door een mail te sturen naar buurtpas@laurens.nl
 
U kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (010) 332 30 00. (optie 2 en 4 voor BuurtPas)


Bent u een echte muziekliefhebber?
« Terug naar de zoekresultaten