Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Haarwerken
Haarwerken
Wordt uw haar dun? Of heeft u last van haaruitval door een medische oorzaak, zoals chemotherapie, alopecia of medicijngebruik? Bij Aderans Hair Center kunt u terecht voor al uw haarproblemen. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van haarwerken en haarprotheses op maat en helpen u graag met het zoeken naar een oplossing waar u zich prettig bij voelt.

Ook werken zij samen met alle zorgverzekeraars in Nederland en kunnen uw declaratie voor uw haarwerk indienen bij uw zorgverzekering. Aderans Hair Center is ook een "gewoneā€¯ kapsalon. U bent dus ook welkom wanneer u geen haarproblemen heeft. De prachtige salons zijn dichtbij de ziekenhuizen in de regio Rotterdam gevestigd (in het Maasstad Ziekenhuis en het Erasmus MC). 

BuurtPas is blij en trots te kunnen aankondigen dat we een samenwerking zijn gestart in de herfst 2021.  Met uw BuurtPas krijgt u 10% korting op uw kappersbehandelingen en op haarwerken. Voor meer informatie kunt op contact opnemen met 1 van onze salons. 

Aderans Hair Center Maasstad 
Maasstadweg 5
3079 DZ Rotterdam
010-2923614
(ma t/m vr 8.30 tot 17u)

of

Aderans Hair Center Erasmus
Zimmermanweg 17
3015 CP Rotterdam
010-7033855
(ma t/m vr 8.30 tot 17u)

10% korting op haarwerken en kapper Aderans
« Terug naar de zoekresultaten