Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Haarwerken
Haarwerken
Haarverlies door bijvoorbeeld chemo of Alopecia gaat veel verder dan alleen het verliezen van uw haar. Vaak verandert uw hele uiterlijk en alles wat hiermee te maken heeft. Hoe gaat u om met allerlei praktische en heel intieme veranderingen, zoals sporten of slapen? Hiervoor heeft Hilde Kloosterman aandacht, deels gebaseerd op haar eigen ervaring en zoektocht.

Naast een luisterend oor adviseert zij u in de uiterlijke oplossingen zoals een haarwerk (pruik), haarstuk(je), hoofdhuidverzorging van Mediceuticals of een subtiel haarvezeltje.

"De stap naar een haarwerk, haarstukje of haardeel is groot. Dat besef ik als geen ander. Wat voor u de mooiste en subtielste haaroplossing is daar adviseer ik u graag in!

"Mijn werk gaat vaak met een traan en met een lach! In deze volgorde. Vaak krijg ik een dikke omhelzing bij het afscheid met de woorden…”Ik heb weer zin om erop uit te gaan!”. Hier doen we het voor, iemand weer een flinke boost zelfvertrouwen geven! Zo mooi!” vertelt Hilde.

Een afspraak maken gaat eenvoudig via www.hildekloosterman.nl . U kunt ook bellen, sms'en of WhatsApp'en naar (06) 241 532 41. Of stuur een e-mail naar info@hildekloosterman.nl .

Hilde Kloosterman
Praktijk: Ikazia Ziekenhuis Rotterdam,
Kamer 17 Kapsalon
Montessoriweg 1
3083 AN Rotterdam

Haarwerk Studio
Turfkade 28
3231 AR Brielle


Bij aanschaf van een haarwerk of haarstukje ontvangt u met uw BuurtPas een onderhoudsset cadeau.
« Terug naar de zoekresultaten