Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Havenrondvaart Rotterdam
Havenrondvaart Rotterdam
Nostalgisch passagiersschip "Nehalennia” heet u van harte welkom aan boord.
Beleef deze uitgebreide haventocht van 2 uur waar vrachtgiganten, ferry’s, cruiseschepen en sleepboten hun thuishaven hebben.
Zie de bedrijvigheid op het water en bekijk de moderne architectuur vanaf een andere kant.  

Onderweg ontmoeten we de Erasmusbrug, Veerhaven, Parkhaven, Euromast, Schiedam ,Waalhaven, voormalige R(otterdamse) D(roogdok) M(aatschappij), Eemhaven, voormalig stoomcruiser SS Rotterdam en het oude Hotel "New York”. 
De tocht met audiovisuele gids (NL, ENG, DU) geeft u na afloop een andere kijk op deze wereldhaven. Een boottocht om niet snel te vergeten! De Nederlandse uitleg is wel héél bijzonder, let maar op!

Afvaarten
04/04/2020 t/m 25/10/2020 : dinsdag t/m zondag (*maandag alleen op feestdagen – zaterdag 5 en zondag 6 september geen afvaarten)
31/10/2020 t/m 28/02/2021: zaterdag en zondag (m.u.v. 26 december)
1e afvaart: 10.00 uur (inschepen vanaf: 09.30 uur)
2e afvaart: 13.00 uur (inschepen vanaf: 12.30 uur)

Inscheping en vertrek
Inscheping: Boompjeskade 123 (tussen Erasmus en Willembrug)  Rotterdam 

Betaalde parkeerplaats in "Boompjes” parkeergarage. Navigatielocatie: Terwenakker 18 / 3011 XS / Rotterdam.
Tip: vanaf het Rotterdam Centraal Station met Openbaar Vervoer (Metrolijn D) – of tramlijn 23 of 25, uitstappen bij halte "Leuvehaven” dan 300 links van de "Erasmusbrug”. 
Ons schip is beperkt toegankelijk voor rolstoelpatiënten (manuele), tevens dient er 1 begeleider per rolstoelpatiënt aanwezig te zijn. Ook is het aantal rolstoelen per vaart beperkt en afhankelijk van de goedkeuring van de kapitein, informeer dus vooraf. 

Prijzen
Vanaf 12 jaar: €15,-
4 t/m 11 jaar:  €10,-
0 t/m 3 jaar: gratis 
Op vertoon van uw BuurtPas krijgt u €5,- korting op bovenstaande tarieven.

Opgelet !
Bij te slechte weersomstandigheden (en/of het annuleren van een vaart) blijven uw tickets geldig voor een gelijke vaart naar keuze volgens beschikbaarheid. Terugbetaling wordt niet voorzien.

Combiticket Euromast
Combineer onze havenrondvaart met een bezoek aan de Euromast. Ontdek niet alleen vanaf het water maar ook vanaf deze enorme hoogte de Rotterdamse haven en het weidse uitzicht over Rotterdam en Schiedam. Met een beetje helder weer kunt u zelfs Vlaardingen zien liggen. 

Prijzen combiticket 2020
Tickets enkel bij het schip of Euromast te verkrijgen.
Vanaf 12 jaar: €. 22,50
4 t/m 11 jaar:  €. 16,50

FAQ
Hoe lang duurt de rondvaart?
De rondvaart door de Rotterdamse havens duurt 120 minuten. U kunt inschepen vanaf een halfuur voor afvaart, inscheping wordt afgesloten 5 min voor vertrek.
 
Heeft iedereen een vaste zitplaats?
Neen. Ons schip beschikt over drie comfortabele binnen salons met grote panoramische ramen met 120 zitplaatsen en een buitendek met 60-70 zitplaatsen. U neemt plaats waar u het wenst. Tijdens de vaart kunt u zonder problemen rondlopen of van plaats wisselen. Op het buitendek komt u in contact met de gezonde lucht en hebt u een open panoramisch zicht, in de binnen salon zit u beschut van de wind en regen.
 
Zijn er drank en snacks en drank aan boord verkrijgbaar?
Jazeker. Onze bediening biedt u een ruime selectie van warme, koude dranken en diverse etenswaren. U geniet van uw drankje in één van onze comfortabele binnen- salons of op het panoramische buitendek. Op aanvraag verzorgen wij voor groepen vanaf 25 personen culinaire koude vis- of vleesschotels, koffietafels of diverse buffetten. Vraag naar onze variabele mogelijkheden voor feesten en recepties.
 
Is de boottocht aangewezen voor (school)groepen of verenigingen?
Jazeker. Tijdens de rondvaart leert u de werking van een haven beter kennen. Het schip vaart langs de diverse bevrachtingbedrijven met laad- en loskades van de  containerschepen. Maar u ontmoet onderweg ook de geconcentreerde sapcentrale en de "SS Rotterdam”. De vaartocht past binnen de leerplandoelstellingen van het lager en secundair onderwijs. 
 
Kan ik het volledige schip afhuren?
Ja, het schip kan voor uw gezelschap afgehuurd worden. Naast de rondvaart in de Rotterdamse haven worden er ook andere trajecten voorgesteld. Deze "exclusieve” vaartochten zijn mogelijk vanaf 16.30 uur. Zie hiervoor de rubriek "Groepen en Bedrijfsfeesten” op onze website: www.rebus-info.nl 
 
Wat bij slechte weersomstandigheden?
Geen paniek ! Nestel u bij regen en wind in ons aangenaam verwarmde salon op de beneden of bovenverdieping en geniet via de panoramische ramen van uw havenrondvaart. Slechts bij heel slecht weer kan de kapitein beslissen de vaart te annuleren. Uw tickets blijven geldig t/m 25 oktober 2020. 
 
Kan ik een cadeaubon kopen?
Jazeker. Deze koopt u via onze website of telefonisch. Deze bonnen blijven 6 maanden geldig. De ontvanger moet een vaardag kiezen en zijn tickets telefonisch reserveren om alsnog te kunnen meevaren. 
 
Acties
Mocht u gebruik maken van één van onze acties, dan dient u altijd de voucher(s) hiervoor uit te printen en mee te nemen naar onze kassa op de Boompjeskade.
 
Afvaart
Afvaart bij minimaal 30 personen / maximale binnen capaciteit 110 personen / maximale buiten capaciteit 60-70 personen. 
Wij raden u vooraf aan de beschikbaarheid telefonisch te controleren.  
 
Reserveren?
Via de website: www.rebus-info.nl of telefonisch: (06) 558 264 63 (09.00 tot 17.00 uur).Beleef “De Wereldhaven” met een “Rotterdams” accent !!!
« Terug naar de zoekresultaten