Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Herinneringsvideo
Herinneringsvideo
Na het overlijden van een dierbare wordt er vaak in korte tijd een herinneringsvideo gemaakt die bestaat uit een serie foto’s van de betreffende persoon die een weergave zijn van zijn of haar leven. Daaraan wordt in de montage wat beweging toegevoegd en wordt er een mooi muziekje onder gezet. Maar bij het bekijken daarvan, en later ook bij het bekijken van de foto albums, vragen de (klein)kinderen zich vaak af: waar was dat ook alweer? Of: wie is die en die ook alweer? Of: bij welke gelegenheid is deze foto ook alweer genomen? Om dit soort vragen te voorkomen is het veel mooier om die herinneringsvideo vooraf te maken. Terwijl u nog vol in het leven staat. Dan kunt u zelf bepalen welke foto's er gebruikt worden en, nog belangrijker, het biedt u de gelegenheid (een deel van) de foto’s zelf toe te lichten. Wij denken dat daardoor zo’n herinneringsvideo veel persoonlijker en waardevoller wordt.

CVD-Video is gespecialiseerd in het vervaardigen van eenvoudige videoproducties voor de smalle beurs en stelt de BuurtPasleden in de gelegenheid met een flinke korting een herinneringsvideo te laten maken. Een basis herinneringsvideo is al verkrijgbaar vanaf €300 en BuurtPasleden krijgen hierop een korting van 15%.

Indien u eerst meer informatie wenst willen wij graag een keer bij u langs komen om e.e.a. geheel vrijblijvend te bespreken.
Neem contact op via (06) 383 282 56 of info@cvd-video.nl
 

Hoe wilt u later herinnerd worden?
« Terug naar de zoekresultaten