Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Het Voedingspaspoort
Het Voedingspaspoort
Eén op de drie zelfstandig wonende ouderen die thuiszorg ontvangt, is ondervoed. De oorzaken zijn divers. Helaas wordt dit vaak nog over het hoofd gezien door mantelzorgers en professionals.

Ondervoeding zorgt ervoor dat u sneller ziek wordt en het herstel langer duurt. De kans op vallen wordt groter en de kwaliteit
van leven gaat achteruit. DC010 en de gemeente Rotterdam gaan samen de ondervoeding bij kwetsbare ouderen op de kaart zetten. De Stuurgroep Ondervoeding ontwikkelde het Voedingspaspoort. DC010 paste het voor Rotterdamse gebruikers aan.

In het Voedingspaspoort is informatie te vinden over het voorkomen van ondervoeding. Daarnaast is er ruimte om gemaakte
afspraken en contactgegevens te noteren. Zo houdt u zelf de regie over uw voedingstoestand. En wordt de samenwerking tussen betrokkenen bevorderd. Het Voedingspaspoort kunt u via uw zorg- en welzijnsmedewerkers verkrijgen.

Heeft u vragen over ondervoeding of wilt u het Voedingspaspoort ontvangen? Mail naar info@dietistencoalitie010.nl of bel
(06) 395 513 79.

Ondervoeding bij kwetsbare ouderen
« Terug naar de zoekresultaten