Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Huishoudelijke hulp
Huishoudelijke hulp
U wilt zonder indicatie hulp in uw huishouden? Iemand die stofzuigt, bedden verschoont, de keuken en het sanitair schoonmaakt? U bepaalt wat u wilt en wanneer. BuurtPas werkt samen met Home Works. Al bijna 25 jaar organiseert Home Works goede en betrouwbare huishoudelijke hulp voor particulieren door héél Nederland.

Naast een betrouwbare en gescreende hulp krijgt u bij Home Works gratis hulp van servicecoördinatoren die alles voor u en de hulp goed organiseren en zeven dagen per week voor u bereikbaar zijn. Goede zorg en persoonlijk contact!

De servicecoördinatoren stellen aan de hand van uw wensen een huishoudelijke hulp aan u voor en blijven vervolgens uw aanspreekpunt om er voor te zorgen dat alles naar wens blijft verlopen. Zij helpen u graag doordeweeks van 08:00 tot 20:00 en in het weekend 12:00 tot 17:00 uur.
 
Met uw BuurtPas betaalt u €16,- per uur, minimale afname is twee uur per keer (ook mogelijk met PGB). Neem voor meer informatie of een afspraak contact op via telefoonnummer (0800) 2003.
* Eventueel ook grote schoonmaak mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.


Met uw BuurtPas ontvangt u een aantrekkelijke korting
« Terug naar de zoekresultaten