Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Huis van de Wijk
Huis van de Wijk Welkom in uw Huis van de Wijk

Een centrale ontmoetingsplek waar bewoners, buren, groepen, sociaal ondernemers en wijkorganisaties diensten en activiteiten aanbieden voor buurtbewoners. De sociaal beheerder in het Huis van de Wijk zorgt ervoor dat iedereen zich er thuis voelt. 
Heeft u zelf een leuk idee? Hij of zij helpt u graag verder om dit uit te werken. Zo ontstaat een gevarieerd activiteitenprogramma voor jong en oud. In deze uitgave vindt u de actuele programmering in de Huizen van de Wijken Prins Alexander. In schoolvakanties kan er een afwijkend programma zijn. Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.Wijzigingen worden zelfs verwacht, want u heeft vast een heleboel goede idee├źn over wat er in uw Huis van de Wijk kan plaatsvinden. 

U bent in ieder geval van harte welkom, als deelnemer en/of organisator van uw eigen idee.Dit overzicht is uitgegeven door uw welzijnsaanbieder in Prins Alexander. Voor meer informatie en/of aanvullingen kunt u contact opnemen met de sociaal beheerder van het Huis van de Wijk. De telefoonnummers vindt u in deze uitgave. Voor algemene informatie kunt u contact opnemen met info@buurtwerk.nl of via tel. (010) 455 37 99.

Bent u al eens geweest?
« Terug naar de zoekresultaten