Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Inloopmomenten Feijenoord Laurens
Inloopmomenten Feijenoord Laurens Wist u dat Laurens zorgorganisatie verschillende inloopmomenten in Feyenoord organiseert voor wijkbewoners door vrijwilligers waar nieuwe contacten  ontstaan, informatie wordt gegeven over verschillende onderwerpen en er worden gezellige activiteiten georganiseerd. Ook kunt u daar informatie over de BuurtPas vinden.

Op de locatie Laurens Maasveld( Maashaven OZ 151) is er een inloop Lalla Rookh, waar alle wijkbewoners met een Hindostaanse leefwijze (of interesse hiervoor) kunnen aansluiten,
- Op maandagmiddag (12.00-16.00uur) en
- Op woensdag (10.00-16.00uur)

Contactpersoon is Swamie Ramsaran (0640308143) en een lidmaatschap per jaar kost rond de €25, zodat u kunt mee eten bij een eenvoudige maaltijd en kunt meedoen aan activiteiten.

Op de Beukelaar( West-Varkenoordseweg 95),  is er een inloop waar alle wijkbewoners met een Javaanse leefwijze (of interesse hiervoor) kunnen aansluiten,
- Op maandagmiddag (10.00-14.00uur) inloop Gujub
- In de avonduren (17.00-22.00uur) inloop Sido Moeljo, bij deze groep wordt de Koran gelezen en geleerd.

Deelname is gratis en voor de maaltijd wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Feyenoord inloop Laurens
« Terug naar de zoekresultaten