Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Inloopmomenten Feijenoord Laurens
Inloopmomenten Feijenoord Laurens Wist u dat Laurens zorgorganisatie verschillende inloopmomenten in Feyenoord organiseert voor wijkbewoners door vrijwilligers; waar nieuwe contacten ontstaan, informatie wordt gegeven over verschillende onderwerpen en waar gezellige activiteiten worden georganiseerd. Ook kunt u daar informatie over de BuurtPas vinden.

Op de locatie Laurens Maasveld( Maashaven OZ 151) is er een inloop Lalla Rookh, waar alle wijkbewoners met een Hindostaanse leefwijze (of interesse hiervoor) kunnen aansluiten op;

- maandagmiddag (12.00-16.00 uur) en
- woensdag (10.00-16.00 uur)

Contactpersoon is Swamie Ramsaran (0640308143) en een lidmaatschap per jaar kost rond de €25,- zodat u mee kunt eten bij een eenvoudige maaltijd en kunt meedoen aan activiteiten.

Op de Beukelaar( West-Varkenoordseweg 95),  is er een inloop waar alle wijkbewoners met een Javaanse leefwijze (of interesse hiervoor) kunnen aansluiten op;

- maandagmiddag (10.00-14.00 uur) inloop Gujub
- In de avonduren (17.00-22.00 uur) inloop Sido 
  Moeljo, bij deze groep wordt de Koran gelezen 
  en geleerd.

Deelname is gratis en voor de maaltijd wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Feyenoord inloop Laurens
« Terug naar de zoekresultaten