Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Classical Christmas – Jan Vayne
Classical Christmas – Jan Vayne

Geniet in de decembermaand van een onvergetelijk kerstconcert waarvoor dirigent Pieter Jan Leusink een bijzonder en gevarieerd programma samenstelde.  


Van spectaculair tot verstild, van gepassioneerd tot teder: Het koor laat de kerstklassiekers hemels klinken in de prachtige Laurenskerk. Pianovirtuoos Jan Vayne zorgt voor ontroerende momenten met zijn geniale spel. Uniek: De meesterpianist improviseert op eeuwenoude thema’s.


Ervaar de sprankelende interactie tussen Jan Vayne en The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands onder leiding van de bekende dirigent Pieter Jan Leusink.  


Zaterdag 15 december 2018

Laurenskerk Rotterdam

Aanvang 19:30 uur


Zaterdag 22 december 2018

Laurenskerk Rotterdam

Aanvang 19:30 uur


Betaal slechts € 32,50 via Buurtpas (Normaal € 72,50)


Neem plaats op een van de vrije zitplaatsen.

Ontvang gratis programma.


Bestel via: https://www.pieterjanleusink.nl/nl/3/toegangskaarten/kerstconcerten.aspx of via de ticketlijn 0900 8191 (45 cpm) met buurtpas actiecode BUURT78.


€ 40,- korting met uw BuurtPas
« Terug naar de zoekresultaten