Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Gezellige dagtochten naar kerstmarkten
Gezellige dagtochten naar kerstmarkten Ga mee op een van de dagtochten naar de kerstmarkten in Duitsland, België of Nederland. Per Van der Valk-touringcar reist u vanaf diverse opstapplaatsen richting uw bestemming waar u omstreeks 13:00 uur aankomt.

Geniet van de gezelligheid, lekkernijen en vele kerstartikelen die u vindt op de kerstmarkt. Doe hier uw kerstinkopen en vergeet niet een lekkere beker glühwein of warme chocolademelk te bestellen. Als de schemer valt is de binnenstad sprookjesachtig verlicht.... een ervaring die u niet mag missen! Aan het begin van de avond vertrekken we terug richting de diverse uitstapplaatsen.

Van der Valk Vakanties biedt deze dagtocht aan voor een prijs van € 25,00 per persoon. BuurtPasleden betalen geen reserveringskosten van € 5,00 per boeking.

Voor meer informatie over ons aanbod dagtochten belt u naar Van der Valk Vakanties (0172) 46 96 96.

Reis voor slechts €25,- naar een gezellige kerstmarkt.
« Terug naar de zoekresultaten