Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Kerstuitstapjes met Van der Valk Vakanties
Kerstuitstapjes met Van der Valk Vakanties
Alvast in de kerstsfeer komen en lekker shoppen op één van de vele kerstmarkten in Nederland, België of Duitsland? Het kan met Van der Valk Vakanties. Ook dit jaar hebben zij weer prachtige bestemmingen voor u geselecteerd! Zo organiseren zij:

  • - Dagtochten naar de kerstmarkten van Maastricht, Antwerpen, Gent, Brugge, Essen, Düsseldorf, Münster en Oberhausen, maar ook
  • - 2-daagse kerstshopping reizen naar Osnabrück & Münster, Oberhausen & Düsseldorf, Brugge & Gent,  Maastricht & Aken. 
  • - Of wat denkt u van een 4-daagse kerstshopping busreis naar Berlijn. 
  • - Vergeet ook de meerdaagse kerstmarkt riviercruises niet, zoals de 4-daagse kerstmarktcruise naar Antwerpen of Düsseldorf & Keulen. 
  • -En de 5-daagse kerstmarkt cruise naar Düsseldorf, Koblenz & Keulen! Gaat u liever toch met de kerstdagen op reis ga dan mee op de kerstreis naar Berlijn, Melle of Arlon.
 
U boekt al een kerstdagtocht vanaf €20,- en omdat wij net zijn begonnen met deze leuke samenwerking met Van der Valk Vakanties krijgt u op het kerstaanbod met uw BuurtPas ook nog eens 10% extra introductiekorting! Gebruikt u uw kortingscode BP10.  Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.valkvakanties.nl/kerstmarkten of neem contact op via tel. 0172 – 46 96 96. Boeken kan voordelig en snel via www.valkvakanties.nl!

10% korting met uw BuurtPas
« Terug naar de zoekresultaten